Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Shockwave

FysioFit Westmaas is op dit moment nog op zoek naar een ervaren (manueel) fysiotherapeut(e). We houden u op de hoogte wanneer wij deze dienst weer kunnen leveren.

U kunt altijd een afspraak maken bij de osteopaat. Een verwijsbrief heeft u niet nodig. U kunt direkt, zonder verwijsbrief van uw huisarts bij de osteopaat terecht

Door uw conditie, te verbeteren vermindert en voorkomt u (pijn)klachten en blessures. U kunt dan weer vrij bewegen in uw werk, sport en of hobby’s. De osteopaat en/of fitnessinstructrice begeleiden u in uw hersteltraining.

Osteopathie praktijk in de Hoeksche Waard. De praktijk wordt gekenmerkt door een actieve totaalaanpak. De osteopaat behandelt uw blessure en u kan zelf een trainingsprogramma volgen om een optimaal resultaat te bereiken.

FysioFit Westmaas Hoeksche Waard osteopathie
Copyright © 2022 FysioFit Westmaas Hoeksche Waard osteopathie
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren